• ca
  • es
TRUCA'NS: (+34) 93 116 96 68 ESCRIU-NOS: info@leoholiday.com

ESTIU 2020 CURSOS D’IDIOMES A L’ESTRANGER

Si en alguna cosa tenim experiència, si coneixem un mercat, aquest és el dels viatges a l’estranger. Els populars viatges d’estiu van ser el primer producte des que vam començar la nostra activitat, de manera que a hores d’ara podem garantir un servei cuidat i de qualitat, centrat en l’aprenentatge de les destreses comunicatives de l’idioma i en entorns únics, però sense descuidar programes lúdic -socials variats que a LEOH entenem bàsics per a la consolidació del que s’ha après. Els anys d’experiència esdevenen, irremeiablement, en un catàleg de productes selecte i distingit, sense renunciar per això a la competitivitat en preu amb altres alternatives del mercat.

A més, a LEOH veiem aquest negoci des del prisma de la qualitat i l’honestedat, de manera que el preu que trobaran serà el que realment correspongui al programa que esculli.

Amb viatges a destinacions a UK, Irlanda, USA, França, Alemanya, Itàlia … els presentem els productes que acuradament hem desenvolupat amb l’atenció de l’equip pedagògic i els nostres experts en viatges.

Aquí tens tota la informació en PDF sobre els nostres programes d’estiu

Sol·licita més informació

T'enviem el nostre catàleg gratis
Vull rebre el càtaleg LEOH 2018
Emplenant aquest formulari consentiu que es desi i gestioni la vostra informació en aquest lloc web.
Revisar la política de privacitat