• ca
 • es
(+34) 93 116 96 68 info@leoholiday.com

ESTIUCURSOS D’IDIOMES A L’ESTRANGER

Si en alguna cosa tenim experiència, si coneixem un mercat, aquest és el dels viatges a l’estranger. Els populars viatges d’estiu van ser el primer producte des que vam començar la nostra activitat, de manera que a hores d’ara podem garantir un servei cuidat i de qualitat, centrat en l’aprenentatge de les destreses comunicatives de l’idioma i en entorns únics, però sense descuidar programes lúdic -socials variats que a LEOH entenem bàsics per a la consolidació del que s’ha après. Els anys d’experiència esdevenen, irremeiablement, en un catàleg de productes selecte i distingit, sense renunciar per això a la competitivitat en preu amb altres alternatives del mercat.

A més, a LEOH veiem aquest negoci des del prisma de la qualitat i l’honestedat, de manera que el preu que trobaran serà el que realment correspongui al programa que esculli.

Amb viatges a destinacions a UK, Irlanda, USA, França, Alemanya, Itàlia … els presentem els productes que acuradament hem desenvolupat amb l’atenció de l’equip pedagògic i els nostres experts en viatges.

  Emplenant aquest formulari consentiu que es desi i gestioni la vostra informació en aquest lloc web.

  Aquí tens tota la informació en PDF sobre els nostres programes d’estiu
  Pagament de tot el summer camp

  LEOH Idiomas

  Codi Must be between 4 and 8 characters
  Nom i cognoms del viatger Must have less than 125 characters
  Quantitat a pagar Must specify a quantity