• ca
 • es
(+34) 93 116 96 68 info@leoholiday.com

ESTIU 2021 CURSOS D’IDIOMES A L’ESTRANGER

Si en alguna cosa tenim experiència, si coneixem un mercat, aquest és el dels viatges a l’estranger. Els populars viatges d’estiu van ser el primer producte des que vam començar la nostra activitat, de manera que a hores d’ara podem garantir un servei cuidat i de qualitat, centrat en l’aprenentatge de les destreses comunicatives de l’idioma i en entorns únics, però sense descuidar programes lúdic -socials variats que a LEOH entenem bàsics per a la consolidació del que s’ha après. Els anys d’experiència esdevenen, irremeiablement, en un catàleg de productes selecte i distingit, sense renunciar per això a la competitivitat en preu amb altres alternatives del mercat.

A més, a LEOH veiem aquest negoci des del prisma de la qualitat i l’honestedat, de manera que el preu que trobaran serà el que realment correspongui al programa que esculli.

Amb viatges a destinacions a UK, Irlanda, USA, França, Alemanya, Itàlia … els presentem els productes que acuradament hem desenvolupat amb l’atenció de l’equip pedagògic i els nostres experts en viatges.

  Sol·licita més informació

  T'enviem el nostre catàleg gratis
  Vull rebre el càtaleg LEOH 2018
  Emplenant aquest formulari consentiu que es desi i gestioni la vostra informació en aquest lloc web.
  Revisar la política de privacitat

  Aquí tens tota la informació en PDF sobre els nostres programes d’estiu