• ca
 • es
(+34) 93 116 96 68 info@leoholiday.com

Opening up a world of education Learn English
On Holiday

BATXILLERAT DUAL AMERICÀ (BDA)

L’exitós i prestigiós programa Batxillerat Dual Americà (BDA), aporta un factor valor afegit als Centres i institucions amb les que treballem, així com un gran nombre d’eines i de formació acadèmica, decisives per al CV de l’alumne, ja que s’obtenen dos titulacions de Batxillerat, en aquest cas a l’Institut de manera presencial i als EUA de forma virtual.

La titulació, és la mateixa que la d’un alumne que anés a classe als EUA i aquí al mateix temps. Això els permet realitzar els estudis Universitaris a més de qualsevol universitat del país, i també als Estats Units (o en pràcticament qualsevol país del món).

Com veureu en el nostre catàleg, més enllà de la possibilitat de la doble titulació, es tracta d’una experiència única d’e-learning, que fomenta la pràctica de l’anglès a través de la interacció tant amb professors com amb alumnes internacionals (a través de l’American High School Lounge). Això proporciona a l’estudiant un ambient ideal per al desenvolupament de la seva autonomia, competències, formació i valors, principis fonamentals per aconseguir grans objectius professionals en el futur.

  Sol·licita més informació

  T'enviem el nostre catàleg gratis
  Vull rebre el càtaleg LEOH 2018
  Emplenant aquest formulari consentiu que es desi i gestioni la vostra informació en aquest lloc web.
  Revisar la política de privacitat

  Aquí tens el nostre catàleg, perquè el puguis gaudir còmodament des del teu ordinador, mòbil o tauleta, allà on siguis.