• ca
 • es
(+34) 93 116 96 68 info@leoholiday.com

Opening up a world of education any academic LEOH ANY ACADÈMIC EXPLORE COURES Opening up a world of education ANY ACADÈMIC EXPLORE COURES Opening up a world of education any academic LEOH ANY ACADÈMIC EXPLORE COURES

ANY ACADÈMIC A L’ESTRANGER

ESO | BATXILLERAT | CICLES FORMATIUS | UNIVERSITAT

L’any acadèmic, semestre o trimestre a l’estranger serà sens dubte, una de les millors experiències de la teva vida!

Seràs un alumne totalment integrat, faràs nous companys i amics per a tota la vida. Viuràs amb una família nativa, i un cop realitzat el curs, les teves competències acadèmiques i lingüístiques hauran evolucionat fins convertir-te pràcticament bilingüe Anglès-Espanyol.

Tu tries el destí, nosaltres ens encarreguem de tot perquè puguis realitzar el curs, o el viatge d’estudis que millor s’adapti a les teves expectatives i necessitats, i en qualsevol país nadiu del món. ‘On tu vulguis!

L’any acadèmic a l’estranger és la millor opció per a qualsevol alumne i família que vulguin fer el pas a tenir una fluïdesa total en anglès i, a el mateix temps, incrementar les possibilitats d’ocupació en el futur, desenvolupant unes capacitats i un domini de l’anglès que aportaran, a el currículum de l’alumne, la diferenciació necessària gràcies a la internacionalització de la titulació acadèmica en un món cada vegada més globalitzat, on el domini d’aquesta llengua comença a ser un requisit imprescindible.

Sigui quina sigui la seva preferència, en institució pública o privada, el nostre programa d’any acadèmic és l’elecció perfecta. Tots els estudis són convalidats a la tornada, després de realitzar el curs.

any acadèmic, viu el teu somni

PER QUÈ AMB NOSALTRES?

Learn English on Holiday estem encantats d’acompanyar-te en la teva formació, facilitant-te l’oportunitat de realitzar els teus estudis en una escola, institut o Universitat (pública o privada) d’Irlanda, Regne Unit, Canadà i Estats Units, per a que puguis viure aquesta experiència educativa, cultural i personal enriquidora i única.

Tu esculls el destí, nosaltres ens encarreguem de tot per a que puguis realitzar el curs, o el viatge d’estudis que millor s’adapti a les teves expectatives i necessitats, i en qualsevol país nadiu del món. On tu vulguis!

L’any acadèmic a l’estranger és la millor opció per a qualsevol alumne i família que vulguin donar el pas a tenir una fluïdesa total en anglès i, al mateix temps, incrementar les possibilitats de feina en el futur, desenvolupant unes capacitats i un domini de l’anglès que aportaran, al currículum de l’alumne, la diferenciació necessària gràcies a la internacionalització de la titulació acadèmica en un món cada vegada més globalitzat, on el domini d’aquesta llengua comença a ser un requisit imprescindible.

Sigui quina sigui la seva preferència, en Institució Pública o Privada, el nostre programa d’any acadèmic és l’elecció perfecta. Tots els estudis són convalidats a la tornada, després de realitzar el curs.

Escoles / High Schools / Universitats

Amb l’assessorament personalitzat de LEOH i una vegada comentats tots els detalls de preferències de destí, estudis, capacitats, interessos específics (esports, teatre, dansa, música, habilitats, hobbies, etc.), així com els avantatges de cada destí, presentarem les diferents opcions de cada Escola, Institut i/o Universitat, i els estudiants podran escollir la que millor s’adapti a les seves preferències i necessitats.

RECOLZEM ELS SEUS TALENTS I INTERESSOS

Ens encanta ajudar als alumnes a trobar orquestres, escoles de ball, equips i clubs esportius o qualsevol hobby o activitat que realitzin. Sabem que després d’estudiar, les seves passions, aficions i hobbies són molt importants per a que puguin estar el més semblant possible com estan a casa seva.

Els estudiants es trobaran amb programes acadèmics d’alt nivell, pel que seguiran evolucionant també en totes les àrees.

Els alumnes que ho desitgin podran beneficiar-se de grans programes en art, disseny, moda i fotografia a més de realitzar els seus estudis. Estarem encantats d’ajudar-te.

També realitzem programes de Formació professional, a partir dels 16 anys. Recolzem les sol·licituds de cursos de negocis, informàtica, hospitalitat, esport, mitjans de comunicació, etc.

Alumnes entretinguts i motivats són estudiants feliços i futurs professionals!

any acadèmic

  Sol·licita informació

  Què busques?

  Any acadèmicMini StaysSummer campCurs General EnglishTeacher trainningFamily vacationWork n' studyAltres

  Per a quina edat ho busques?

  8-1112-1516-1718-1920-30+30

  On vols anar?

  EEUUCanadàUKIrlandaMaltaAltres

  Altres comentaris?

  Emplenant aquest formulari consentiu que es desi i gestioni la vostra informació en aquest lloc web.
  Revisar la política de privacitat

  Catálogo Año Académico LEOHOLIDAY

  Aquí tens tota la informació en PDF sobre els nostres programes d’Any Acadèmic