• ca
  • es
TRUCA'NS: (+34) 93 116 96 68 ESCRIU-NOS: info@leoholiday.com

ANY ACADÈMIC A L’ESTRANGER 2020-2021

PER QUÈ AMB NOSALTRES?

El nostre principal compromís, tant amb els nostres estudiants com amb les seves famílies, es basa en cuidar fins al més mínim detall d’aquesta experiència. Per a això, seguim el que anomenem Filosofia LEOH, que té per bandera el tracte proper i la disponibilitat 24 hores. D’aquesta manera, es crea un vincle de confiança amb estudiants i famílies, donant-los suport en tot moment: des del primer contacte, fins al final de l’experiència, passant per totes les alegries, pors i dubtes que puguin sorgir al llarg del programa.

Una altra de les nostres missions és guiar-vos durant tot aquest procés, perquè us sentiu segurs amb la vostra decisió. Entenem la dificultat d’aquest moment, i per això podreu comptar sempre amb nosaltres.

En l’essència més pura de LEOH està el tracte i el suport als estudiants, tant als que s’enfronten a l’experiència amb il·lusió, com els que no es senten molt segurs davant aquesta nova etapa. Part dels nostres esforços se centren en fer que els nostres estudiants no es sentin sols en cap moment, ja que els acompanyarem en aquest viatge vital, que suposarà un abans i un després en les seves vides.

año académico / any acadèmic

Aquí tens tota la informació en PDF sobre els nostres programes d’Any Acadèmic

Sol·licita informació

Què busques?

Any acadèmicMini StaysSummer campCurs General EnglishTeacher trainningFamily vacationWork n' studyAltres

Per a quina edat ho busques?

8-1112-1516-1718-1920-30+30

On vols anar?

EEUUCanadàUKIrlandaMaltaAltres

Altres comentaris?

Emplenant aquest formulari consentiu que es desi i gestioni la vostra informació en aquest lloc web.
Revisar la política de privacitat