• ca
 • es
(+34) 93 116 96 68 info@leoholiday.com

ANY ACADÈMIC

A L’ESTRANGER

  Contacta amb nosaltres

  Emplenant aquest formulari consentiu que es desi i gestioni la vostra informació en aquest lloc web.
  Revisar la política de privacitat

  ESO | BATXILLERAT | CICLES FORMATIUS | UNIVERSITAT

  L’any acadèmic, semestre o trimestre a l’estranger serà sens dubte, una de les millors experiències de la teva vida!

  Tria la teva destinació

  Queden 10 places

  Queden 15 places

  Queden 8 places

  Tu tries el destí, nosaltres ens encarreguem de tot perquè puguis realitzar el curs, o el viatge d’estudis que millor s’adapti a les teves expectatives i necessitats, i en qualsevol país nadiu del món. ‘On tu vulguis!

  L’any acadèmic a l’estranger és la millor opció per a qualsevol alumne i família que vulguin fer el pas a tenir una fluïdesa total en anglès i, a el mateix temps, incrementar les possibilitats d’ocupació en el futur, desenvolupant unes capacitats i un domini de l’anglès que aportaran, a el currículum de l’alumne, la diferenciació necessària gràcies a la internacionalització de la titulació acadèmica en un món cada vegada més globalitzat, on el domini d’aquesta llengua comença a ser un requisit imprescindible.

  Sigui quina sigui la seva preferència, en institució pública o privada, el nostre programa d’any acadèmic és l’elecció perfecta. Tots els estudis són convalidats a la tornada, després de realitzar el curs.

  any acadèmic

  Per què amb LEOH IDIOMES?

  Learn English on Holiday estem encantats d’acompanyar-te en la teva formació, facilitant-te l’oportunitat de realitzar els teus estudis en una escola, institut o Universitat (pública o privada) d’Irlanda, Regne Unit, Canadà i Estats Units, per a que puguis viure aquesta experiència educativa, cultural i personal enriquidora i única.

  Tots els estudis són convalidats

  Seguretat per als teus viatges

  Cuidem de tu durant el viatge

  .

  Allotjament a Residència o Famílies

  Transfers anada i tornada des de l'aeroport d'arribada

  Esports, activitats socials i excursions

  .

  Alumnes entretinguts i motivats són estudiants feliços i futurs professionals!

  ESCOLES / HIGH SCHOOLS / UNIVERSITATS

  Amb l’assessorament personalitzat de LEOH i una vegada comentats tots els detalls de preferències de destí, estudis, capacitats, interessos específics (esports, teatre, dansa, música, habilitats, hobbies, etc.), així com els avantatges de cada destí, presentarem les diferents opcions de cada Escola, Institut i/o Universitat, i els estudiants podran escollir la que millor s’adapti a les seves preferències i necessitats.

  RECOLZEM ELS SEUS TALENTS I INTERESSOS

  Ens encanta ajudar als alumnes a trobar orquestres, escoles de ball, equips i clubs esportius o qualsevol hobby o activitat que realitzin. Sabem que després d’estudiar, les seves passions, aficions i hobbies són molt importants per a que puguin estar el més semblant possible com estan a casa seva.

  Els estudiants es trobaran amb programes acadèmics d’alt nivell, pel que seguiran evolucionant també en totes les àrees.

  Els alumnes que ho desitgin podran beneficiar-se de grans programes en art, disseny, moda i fotografia a més de realitzar els seus estudis. Estarem encantats d’ajudar-te.

  També realitzem programes de Formació professional, a partir dels 16 anys. Recolzem les sol·licituds de cursos de negocis, informàtica, hospitalitat, esport, mitjans de comunicació, etc.

  La millor forma d’aprendre anglès és

  viure-ho!