Cursos UK

Cursos i Centres d’estiu per a Vacances en Familia LEOH

Els cursos familiars LEOH son una perfecta combinació per a les millors vacances en família. Oferim a les famílies l’oportunitat de conèixer, aprendre i visitar tots junts les ciutats on realitzem els nostres cursos. Els pares poden estudiar anglès en els matins en una de les nostres escoles per a adults o disposar de temps lliure, mentre que els seus fills aprenen i milloren el seu nivell d’anglès a les nostres escoles. Després de les classes tota la família pot gaudir de tres activitats de tarda per setmana junts, més una excursió de dia complet per setmana. Vacances ideals per aprofitar al màxim el temps aprenent i disfrutant al mateix temps, tota la família.

Informació / Instal•lacions / Localització:  Nens Edats de 7 a 15 any amb els seus pares, Capacitat 60 nens, Habitacions Allotjament: Allotjament compartit en família o Hotels, hostals i apartaments, Temps de Viatge Casa de família - 45 a 60 minuts, Mida de la classe 15 per classe per als joves, 12 per classe pels als adults.

UK – Regne Unit: London

Dates del curs: Del 21 de Juny al 9 d’agost de 2015

Programa d’estiu per als nens de entre 7 i 15 anys d’edat i els seus pares al centre de Londres.

Programa d’estiu per als nens de entre 7 i 15 anys d’edat i els seus pares al centre de Londres. Es poden triar tres tipus d’allotjament: Casa de família, apartament i hotels. 3 activitats a la tarda i 1 excursió de dia complet per setmana.

Temps lliure per gaudir amb la seva família a Londres Els pares tindran classes al matí a l’escola d’adults LEOH London Central, mentre que els seus fills tenen classes a aules modernes properes.

LEOH London Central està situat a Bloomsbury, al cor de Londres, a dues passes del museu Britànic, Covent Garden, Oxford Street i el West End. Després de les classes, passat mig dia es pot gaudir de 3 activitats a la tarda tota la família cada setmana. Les activitats inclouran visites guiades a Museus, esports al parc, i excursions a peu.

També hi haurà una excursió de dia complet per setmana per gaudir tots, amb destinacions com Brighton i Cambridge.

Oferim esmorzar o mitja pensió amb les nostres famílies d’acollida com a part del paquet. Aquests es troben normalment 45-60 minuts de l’escola. Alternativament, per a una opció més independent, nosaltres l’ajudem a organitzar apartaments o hotels que sol•licitin.

Per obtenir més informació o per reservar el seu curs de Família a Londres enviï un correu electrònic info@leoholiday.com

cambridge
cambridge
cambridge
cambridge
Informació / Instal•lacions / Localització:  Nens Edats entre 7 i 15 anys amb els seus pares, Capacitat 45 nens, Habitacions Allotjament: Allotjament compartit amb famílies d’acollida o Hotels, hostals i apartaments, Temps de Viatge Casa de família - 20 a 40 minuts, Mida de la classe 15 per classe per als joves, 12 per classe pels adults.

UK – Regne Unit: Brighton

Dates del curs: Del 21 de Juny al 2 d’agost de 2015

Programa d’estiu per als nens de entre 7 i 15 anys d’edat i els seus pares al centre de Brighton.

Es poden triar tres tipus d’allotjament: Casa de família, apartament o hotels. 3 activitats a la tarda i 1 excursió de dia complet per setmana.

Temps lliure per gaudir amb la seva família a Brighton Els pares tindran classes al matí a l’escola d’adults durant tot l’any, LEOH Brighton, mentre que els seus fills tinguin classes en aules modernes a només uns minuts a peu. Les aules joves es troben a la Jubilee Library, a pocs minuts a peu de LEOH Brighton.

LEOH Brighton es troba al centre de la ciutat de Brighton, a poca distància del Pavillion, The Lanes i el passeig marítim. Després que les lliçons, les famílies podran gauidr de 3 activitats a la tarda per setmana. Les activitats inclouran visites a museus guiades, esports al parc i excursions a peu. També hi haurà una excursió de dia complet per setmana a Londres i a Oxford.

Oferim esmorzar o mitja pensió amb les nostres famílies d’acollida com a part del paquet. Aquestes es troben normalment 45-60 minuts de l’escola. Si desitges una opció més independent, nosaltres t’ajudem a organitzar i trobar els apartaments o hotels que sol•licitin.

Per obtenir més informació o per reservar el seu curs de Família a Londres enviï un correu electrònic info@leoholiday.com

cambridge
cambridge
cambridge
cambridge