Cursos Canadà

CANADÀ

OFERTA DE CURSOS I VIATGES D'ESTUDIS

Instal•lacions i Localització:  Cafè Estudiant amb entrepans, paninis, begudes, llaminadures, Centre d'Autoaprenentatge i zona d'ordinadors, Wi-Fi, Pissarres interactives al 75% de les aules, Capacitat 170, Aules 17, Min. Edat +16 anys, Classe Mida màxima de 12, Computadors d'Estudiants 20, Temps de Viatge Vancouver International Airport - 30 minuts en taxi, Casa de família - 30 a 50 minuts, Residències - 15 a 30 minuts a peu. Si tria Vancouver per estudiar, requerirà un número Designació per tal d'obtenir un visat. Aquest número és: O19395299510.

Vancouver

El nostre centre LEOH a Vancouver, serà la seva experiència d'aprenentatge personal. Aprendre Anglès al cor de Vancouver, una de les ciutats més boniques i vibrants del món. Ambient segur i relaxat, una escola acollidora amb alts nivells d'atenció personal.

La nostra escola es troba a una zona popular del districte de negocis a poca distància de les principals zones comercials i d'oci, i a pocs minuts de l'espectacular port. El centre recentment reformat ocupa un pis d'un edifici d'oficines modern i té un ambient professional i molt espaiós.

Amb una població de poc més de 600.000, Vancouver aconsegueix l'equilibri d'oferir tots els atractius de la vida urbana i moderna, sent prou petit com per a proporcionar un ambient segur i acollidor. El nostre centre és modern i ideal per als estudiants que busquen un alt nivell d'atenció personal i suport.

El nostre centre LEOH a Vancouver ha estat guardonat amb EQA Estat (Educació Quality Assurance) pel govern de la Columbia Britànica.

Cursos disponibles a Vancouver:  Cursos d'Anglès General, Curs Internacional Semestre, Programa Pathway Universitat. Cursos per a exàmens: TOEFL, TOEIC, Cambridge FCE i CAE. Anglès per als negocis i/o específic. Cursos de Platí.

Vancouver
Vancouver
Vancouver
Vancouver