activitats

ASSEGURANÇA, VIATGES, SORTIDA I PREUS

Assegurança del Viatge d'Estudis

Durant tota l'estada, els alumnes de LEOH estan assegurats. Elsnostres cursos inclouen una assegurança multi-assistència que dóna cobertura a malalties, accidents, responsabilitat civil, pèrdua d'equipatges, etc.
LEOH facilitarà la informació detallada de la pòlissa per a cada curs.

Assegurança d'Anul•lació i/o cancel•lació

LEOH posa a la seva disposició un segur d'anul•lació que cobreix la no-participació en un programa per malaltia greu, accident, suspensos múltiples, etc. i permet el reemborsament de les despeses d'anul•lació inherents (excepte el cost del propi segur).

Viatges en grups

Mínim de participants per formar un grup: 15 persones.
Consulta les opcions per inclure monitors, professors i/o lider de grup per acompanyar els estudiants.
Les dates indicades són les previstes per a cada programa. No obstant això, aquestes podran variar en funció de canvis imposats per les companyies aèries i/o els centres i escoles associades a LEOH.

Aeroports de sortida

Les sortides es realitzen normalment des dels aeroports de Barcelona i/o Madrid. Si desitgen sortir d'un altre aeroport, si us plau, consulti'ns.

Informació important per als viatges i cursos d'estudis

Un com contractat el Curs, Viatge o paquet desitjat, facilitarem al nostre alumne i/o client tota la informació i documentació necessària per a que el viatge sigui una experiència d'èxit. Guia de l'Estudiant, catàlegs, Assessorament Mèdic del país, informació sobre els Visats, Consells, etc.

Preus

A LEOH oferim sempre la millor relació qualitat-preu indiferentment del Curs, Viatge d'estudis o país. Tenim acords i descomptes especials amb els nostres centres associats a tot el món. Depenent de l'epoca de l'any i la destinació sempre podrem fer el millor preu al moment. Demana'ns pressupost info@leoholiday.com o al 902054127 i et farem sempre la nostra millor oferta. Per a més informació, consulta el nostre catàleg de preus.