Cursos i clases

Centres LEOH i principals destinacions

flag english flag eeuu flag canadà flag irlanda
  • Els nostres centres associats LEOH gaudeixen d'una reputació internacional gracies a la seva excel•lència i èxit docents.
  • Classes interessants, animades i orientades a l'alumne.
  • Recursos i equips d'última generació.

LEOH ofereix una àmplia oferta de cursos d'anglès en el Regne Unit, Irlanda, EUA i Canadà entre altres, dissenyats per satisfer les necessitats de tots els nostres alumnes, independentment del seu nivell, la seva edat o els seus interessos. General English tots els nivells i edats, Junior i Kids (de 8-17 anys), Cursos per a adults, Cursos d'estiu, Viatges de fi de curs, Any Acadèmic, Anglès de negocis i/o específic, Preparació per a exàmens, IELTS, Vacances en família, etc.

I per a professors d'anglès, Cursos de perfeccionament, Teacher Training, TEFL, CELT, etc.

De tota la oferta de cursos, tu tries l'opció que més et convingui. Oferim cursos que van des de les 10 a les 28 classes setmanals. Totes les classes estan impartides per professorat natiu titulat. Depenent del curs escollit, a l'inici del curs es realitzarà una prova de nivell per agrupar als alumne en grups homogenis. El nombre d'alumnes dependrà del curs i nivell, i pot anar d'un màxim de 5 alumnes en alguns cursos de Training teachers i d'un màxim de 15 alumnes per classes de General English. Es lliurarà a cada alumne un certificat final del curs amb el nivell aconseguit.

Els nostres Cursos i Viatges d'estudis per a Grups (Escoles, Empreses, Instituts, Universitats, Escoles Oficials d'idiomes, famílies, etc.), i/o Individuals

Oferta de cursos i viatges d'estudis

Cursos i Centres per a joves i nens tot l’any

Cursos i Centres d'estiu per a Vacances en Familia

UK-REGNE UNIT