Cursos i clases

Campus i Colònies d'anglès

Una estada a Anglaterra, Irlanda i els Estats Units però sense moure’s de Catalunya.
Learn English on Holiday va adreçat a alumnes de P5 fins a 2n de l' ESO.

Les estades I colònies de Learn English on Holiday estan pensades per a que els alumnes gaudeixin d’una experiència didàctica i enriquidora, al temps que disposen la mateixa formació que si estiguessin en una English Primary School anglesa, i amb un ambient familiar.

A LEOH, som conscients que hi ha pares, mares i famílies que els preocupa enviar els seus fills a fer un programa d'immersió lingüística a l'estranger. Gràcies a Learn English on Holiday, els alumnes podran realitzar aquesta estada, sense sortir de Catalunya, i en un ambient totalment britànic. Els professors, mètodes i material d’aprenentatge seran tots en anglès.

Tot i així, el programa que oferim a les escoles, si es desitja, pot ser obert i coordinat conjuntament per LEOH i pel departament d’anglès de l’escola, per realitzar les activitats que siguin més adients.

Campus i colònies d'anglès

Avantatges de l’experiencia Learn English on Holiday per a els alumnes i famlies

Els seus fills podran fer una immersió total en anglès. Podran fer un curs intensiu d'anglès amb professors nadius o qualificats en grups reduïts (15 alumnes com a màxim).

És un primer pas per a un futur programa d'immersió a Anglaterra, que els aportarà una millora considerable de l’anglès, a més de l’ experiència que soposa en quant a autonomia i creixement personal.

Programa

El programa es dividirà en setmanes, amb la possibilitat de fer un curs de una, dues, tres setmanes, o bé de tot un mes. També es pot adaptar i fer unes colònies de dos/tres dies, adaptant el curs a les necessitats del centre, alumnes o famílies.

Treballem any rere any en oferir un programa d’anglès de qualitat, amb classes i activitats dinàmiques, innovant i aplicant les metodologies més actuals amb professorat especialitzat.

Els nostres docents són professors nadius i/o qualificats amb experiència, i a més especialitzats en diverses matèries: primària, anglès, música, esports i/ o art dramàtic, arts, etc.

A l’equip docent sempre disposem d’un coordinador educatiu, que vetllarà pel correcte desenvolupament del programa i l’aprenentatge del grup.

Els alumnes sempre estaran acompanyats dels mestres i/o monitors de lleure en tot moment.

Aqui teniu una mostra del programa i de les activitats diàries:

08.00 – 08.45
Wake up! Shake up!
Bon dia Canalla! Ens arreglem i rentem, posem dreta l’habitació i fem una mica d’estiraments i esport molt suau
08.45 – 09.15
Breakfast
Un bon esmorzar per començar el dia plens d’energia!
09.15 – 11.15
Clases i projectes en Anglès.
Treballarem Gramàtica, comprensió lectora i vocabulari amb diferents temàtiques: Nature, Culture and costums, History, Literature, Geography, daily routine, British Life, etc.
11.15 – 11.45
Descans
11.45 – 13.45
Activitats a classe.
Treballarem comprensió i expressió oral amb diferents temàtiques i matèries: Role-play, teatre, música, esports, jocs, etc
13.45 – 15.15
Dinar Casolà
15.15 – 16.00
Descans
16.00 – 17.30
Activitats lúdiques en grups.
Sing along, teatre, tallers a l’aire lliure, jocs, manualitats, etc.
17.30 – 18.00
Berenar
18.00 – 20.00
Activitats esbarjo i esport: Piscina, esports, jocs, etc.
20.00 – 20.30
Dutxa i anem a sopar
20.30 – 21.30
Sopar
21.30 – 21.45
Ens relaxem i els més petits anem a dormir. Els grans a la petita festa nocturna.
21.45 – 22.45
Petita festa temàtica (Irlanda, UK, USA, etc.) i ball.
22.45 – 23.00
Tothom a dormir, demà molt més!

A LEOH estem totalment dirigits cap a la millora i la formació en llengua anglesa dels nostres alumnes. Al nostre Campus d’Estiu, oferim els nostres cneixements, experiència i les nostres instal·lacions per a millorar l’aprenentatge de l’anglès de vacances, es a dir “Learn English on Holiday”. Molt més que una escola d’estiu.

Instal·lacions

Cal Mata

El nostre centre LEOH es trova a una masia del segle XIII situada en el nucli de la població de Saifores. És una gran superfície plana i tancada, envoltada de petits boscos, vinyes i camps de conreu.

A la casa hi ha espaioses sales polivalents que conserven l’estructura original.

Els espais exteriors són molt adequats als infants més petits; tenen una esplanada molt gran tancada i amb ombres que permet fer moltes i diverses activitats.

Equipaments i serveis

 • Places: 99 
 • Habitacions: 10 [de 4 o 8 lliteres]
 • Banys comunitaris 
 • Cuina casolana 
 • 1 menjador per 100 persones 
 • 2 menjadors per 20 persones 
 • 1 sala polivalent 
 • 3 aules per tallers i activitats 
 • Calefacció central 
 • Pati de 2.500m2
 • Sorral
 • Parc infantil

Els espais

La casa té servei de menjador i cuina per a 120 estadants,dormitoris amb lliteres per a 96 persones, i habitacions senzilles o dobles, per a 20 persones més. També té sales de treball per grups i una sala de reunió general amb capacitat per a 150 participants i un gran pati per jugar i descansar.

*Descompte per germans – 30€ cadascú