allotjament

Allotjament

A més d'oferir grans lliçons d'anglès i un programa d'activitats ple d'acció, volem assegurar-nos que també poden relaxar-se i sentir-se com a casa amb nosaltres i en un ambient segur

Tots els nostres cursos a centres de junior inclouen:

Pensió completa d'allotjament residencial. Opcions de dietes i d'aliments saludables, amb molta varietat. Dietes Especials. El benestar i el suport dels alumnes amb tutorització per part del personal del centre les 24 a tota hora i en tot moment.

Alts nivells de personal per ràtio d'estudiants que ofereixen molta cura i atenció individual de cada alumne. Telèfon de contacte d'emergència les 24 hores per als estudiants i pares de família Viatge i assegurança mèdica inclòs per a tots els estudiants.

Tots els centres i les seves instal•lacions, han estat seleccionades acuradament per nosaltres per assegurar que l'alumne se senti còmode i feliç durant la seva estada. S'allotjarà en una residència moderna i segura, amb una instal•lacions molt confortables. El nostre personal d'assistència social i de suport estan operatius en tot moment, les 24 hores del dia per si vostè o l'alumne necessita qualsevol ajuda mentre està amb nosaltres.

A LEOH oferim tres opcions d'allotjament

ALLOTJAMENT AMB FAMÍLIES AMFITRIONES. HOMESTAY

L'allotjament amb una família nativa és la millor opció per treure-li el màxim partit al teu curs i a la teva estada. Una experiència única que et permetrà viure en persona el dia a dia d'una família autòctona. Les famílies amfitriones són seleccionades acuradament per LEOH assegurant als alumnes un ambient segur, còmode, acollidor i assequible, en les proximitats del centre. cal destacar, que les famílies amfitriones solament acullen un estudiant Anglès per família, i que són famílies experimentades podent assegurar la seva hospitalitat i bon fer.

allotjament
allotjament
allotjament

ALLOTJAMENT EN RESIDÈNCIES

Les residencies poden ser al mateix centre educatiu o a les immediacions del centre. En aquest cas també seleccionades acuradament per LEOH o per els nostres centres . Per complir amb els estàndards que oferim als nostres alumnes, les residències han de complir amb els nostres estrictes estàndards de seguretat, qualitat de les seves instal•lacions i ubicació, instal•lacions esportives i d'oci, etc. Gràcies a l'origen multicultural dels estudiants que s'allotgen en residències, els alumnes podran gaudir d'una experiència enriquidora amb alumnes de diverses nacionalitats.

residencies
residencies
residencies

HOTEL/APART-HOTEL

LEOH proposarem hotels amb una situació propera als centres d'estudis, i amb una molt bona relació qualitat preu en totes les opcions, ja siguin apartaments, hostals o hotels de tres, cuatre o cinc estrelles, tu tries.

Hotel
Hotel
Hotel