activitats

PROGRAMA SOCIAL I D'ACTIVITATS

Cada Curs d'estiu per a joves LEOH està ple d'activitats, excursions, visites locals, esports, jocs, etc. Totes les activitats estan dissenyades per ser educatives i divertides alhora. El programa d'activitats i excursions es adequat per a les diferents edats i els ajuda a fer nous amics, a practicar l'anglès i és divertir des del primer a l'últim dia al centre!

D'una excursió de dia complet com a mínim a la setmana, més una excursió de mig dia o 2 excursions de dia complet per setmana. Una programa d'activitats de tarda amb esports, visites culturals i jocs. Activitats de tarda divertides i variades, incloent nits de concursos, mini-disco, cinema, etc.

A LEOH oferim un complement idoni perquè l'experiència i els cursos siguin el més complets possible. Posarem a disposició dels alumnes un programa d'activitats perquè els estudiants puguin complementar tots els coneixements adquirits de l'Idioma, apresos a classe, practicant l'idioma realitzant visites als llocs d'interès cultural més importants, o fent esport, etc.

Els alumnes estaran acompanyats a tot moment, pels monitors del nostre centre, i a més els grups de *Kids i *Junior, aniran acompanyats pel seu monitor personal de grup. Aquestes activitats estan perfectament dissenyades per millorar el nivell d'anglès, al mateix temps que es gaudeix dels costums i la cultura del país.

Servei de Moneder per als alumnes en les sortides i activitats (Solament per als alumnes *Junior (13-17 anys) i *Kids (7 a 12 anys).

Si els pares ho desitgen, i ho sol•liciten, en LEOH posem aquest servei a la seva sencera disposició com un altre valor afegit, i sense cost addicional. El monitor personal de grup guarda i custodia els diners de l'alumne una vegada arribats al lloc de destinació. Cada setmana es lliura la quantitat a l'alumne que designin els seus pares/tutors.

Programa Social i d'activitats complert amb anglès, que serà una part molt important del curs. Gaudir dels esdeveniments del programa, fent amics, practicant més Anglès i aprenent més sobre la cultura i l'àrea local. I molt important, vostè podrà treure tot el profit al seu curs aprenent amb els seus companys i professors després de les classes. Cada mes hi ha un nou programa d'actes, alguns a les nits, altres a la tarda i alguns al cap de setmana. Sempre estaran inclosos una gran varietat d'esdeveniments en cada programa, alguns gratuïts i altres no.

Programa Social i activitats opcionals

El programa social s'organitza setmanalment i durant tot l'any. Hi ha activitat incloses al preu i altres no. El nostre personal i monitors LEOH de temps complet els ajudarà en l'organització d'activitats o excursions alternatives. Una selecció de DVD també estan disponibles per veure totes les tardes a la nostra escola cinema, etc.